Individualni **3 mesečni VIP DELUXE** paket

 Kot rezultat programa boste

              **razbili blokade, ki so vam doslej onemogočale živeti ljubeče partnerstvo**,

 

hkrati pa se temeljito naučili spoznavati tako, da boste

             **imeli še naprej dovolj časa in energije zase, ob občutnem povečanju zanimanja potencialnih IDEALNIH partnerjev vašega nivoja.**

V.I.P. 3 mesečni program DELUXE je namenjen tistim, ki hočete po operaciji tudi pravo rehabilitacijo. Ki hočete enkrat za vselej iz prve ustvariti sanjsko partnerstvo, brez da bi morali pretirano razmišljati in se v nedogled spraševati, če delate prav.

 


 

OPERACIJA KOLENA ŠE NE POMENI PRETEČENEGA MARATONA!

Poglejmo po korakih:

Komu operacija kolena zares pomaga, da lahko po njej naredi, kar želi: (recimo) odteče maraton?

Tistemu, ki poskrbi, da je po operaciji za rehabilitacijo pravilno poskrbljeno!

Ki si vzame potreben čas (v našem primeru ni treba več kot 15 minut na dan!).

Ki se rehabilitacije loti skupaj z ljudmi, ki se na to,

  • kako prijeti,

  • kako migati,

  • kako pristopiti,

  • kje začeti,

  • kako postopoma stopnjevati hojo, da ste čez nekaj mesecev že na treningih za maraton

SPOZNAJO. Imajo izkušnje. Vedo, kje na poti so zanke in vas pred njimi obvarujejo. Da ne boste obležali s še večjo poškodbo (ker vi itak že vse veste!=) ). Ker boste. Če ne boste tokrat delali stvari DRUGAČE.

 

DRUGAČE – NA VAŠ NAČIN!

Kako drugače?

Ni enoznačnega recepta. Če bi bil, bi ga prodajali za drobiž in bi ga vsi poznali.

Vsak človek je drugačen. Vsak deluje na drugačen način. Vsak ima drugačne izkušnje, ki so ga oblikovale. Zato

za vsakega deluje nekaj drugega; drugačen pristop, drugačna tehnika, drugačen čas, drugačen ritem. Zato so VIP individualni paketi tako močno in hitro učinkoviti.

Če to prebirate, potem si ŽELITE ljubečega odnosa. Ta želja je DOVOLJ, da ga lahko tudi zares ustvarite.

 

V tem programu je poudarek na tem, da v najkrajšem možnem času tudi zares SPOZNATE ZASE IDEALNO osebo za skupno življenje.

Seveda je to možno, ker je prvi del V.I.P. deluxe paketaOPERACIJA”, ki se ji reče VIP VIKEND RETREAT. Šele nato začnemo s 3 meseci spoznavanja na nov način.

PO TEM PROGRAMU BOSTE …

  • Imeli jasno sliko o tem, zakaj vam doslej ni uspelo najti za vas idealne osebe za ljubeče partnerstvo

 

  • Dokončno razbite in razrešene blokade v povezavi s tem, brez nadaljnjih dolgotrajnih terapij s psihoterapevti, posvetovanj z astrologi in vedeževalkami

 

  • Čisto drugače in na novo boste začeli ceniti sebe, zato da vas bo naslednji (IDEALNI!!) partner z odprtimi rokami navdušeno sprejel in se vsak dan zavedal, zakaj vas nikoli več noče spustiti

 

  • Izgubili strah pred spoznavanjem in si tako dali možnost, da si izpolnite največjo željo: ustvariti svoje idealno partnerstvo / družino

 

  • Pod mojim mentorstvom, pomočjo, podporo … začeli izvajati načrt, ki sva ga ustvarila/-i na vip vikend retreatu. Še tri mesece vam bom na voljo, z jasnimi navodili in usmeritvami, kaj narediti, da boste pristali na zmenku z za vas idealno osebo, pravilno šli skozi spoznavanje (da ne bo ostalo le pri zaljubljenosti, ampak bo iz zaljubljenosti nastal čisto pravi, sanjski ljubezenski odnos, ki bo trajal »dokler vaju smrt ne loči« – ker bo tako fajn, da ne boste hoteli nikamor drugam!)

 

INVESTICIJA:

Glede na to, da je investicija v vas skozi V.I.P vikend retreat 1580,00 €, bi pričakovali, da bo 3 mesečni V.I.P paket vsaj 2x višja, kajne?

Pa ni =)

Pravzaprav si želim, da se NIHČE ne bi odločil samo za VIP vikend retreat (čeprav se meni (s poslovnega stališča) “najbolj splača”).

Želim si, da kdorkoli se je že odločil za ta visokocenovni paket, dobi največ, kar je možno. NAJVEČ.

Globoko spoštujem željo po globokem, zasebnem delu s coachi, s katerimi se na neki energetski in mentalni ravni najdemo. Meni osebno tako delo in najbolj pomaga in najbolj ga iščem in najbolj v njem uživam, pa čeprav si ga tudi jaz včasih res težko privoščim (tako kot vsi). Zato si želim, da če ste že ravno pripravljeni toliko vložiti vase, želim, da dobite za svoj denar kar največ, kar je možno.

Zelo globoko verjamem v V.I.P. retreat, ampak so rezultati po VIP DELUXE 3 mesečnem delu za 100 % boljši, hitrejši in učinkovitejši. Predvsem zato, ker imate nenehno podporo, človeka, ki vas ne pusti pasti, se zmesti ali pa odnehati.

Coach je namreč tisti, ki vas vidi na cilju. Pika. Ki naredi vse zato, da vas podpre z dovolj foksa, volje in moči, da cilj tokrat zares dosežete, pa če ste pred tem že tisočkrat padli. Pomembna je le vaša ODLOČITEV. 

Zato – želim, da če imate dovolj za VIP vikend retreat, da imate tudi za3 mesečni V.I.P. DELUXE.

Investicija:

1990,00 € (možno je plačilo v treh delih)

»Da ugotoviva, ali je ta program pravi za vas (ker gre za precej visoko investicijo in nihče noče metati denarja stran!), morava najprej nujno opraviti BREZPLAČNI TELEFONSKI POSVET; z njim ugotoviva tudi, ali se ujemava tako, da bo najino sodelovanje sploh produktivno.«

KONKRETEN PRIHRANEK ZA ODLOČENE!

 

Za hitre odločitve (če se odločite na samem posvetu) dobite dodaten, konkreten prihranek!

Zakaj?

Ker sem sama tista, ki se odloča na impulz (ko začutim, da je to to!). Vedno, ko sem se odločala tako, sem dobila najhitrejše in najbolj konkretne rezultate coachinga/programa.

Želim si, da smo VSI za take odločitve nagrajeni.

Ker 1990,00 € ni malo denarja, tega se dobro zavedam. Vem, kako pogumno je (za mene vedno prav strašljivo!), ko nekdo v svojo prihodnost vloži takšen denar. Ravno zato nagrajujem s prihranki.

»Da ugotoviva, ali je ta program pravi za vas (ker gre za precej visoko investicijo in nihče noče metati denarja stran!), morava najprej nujno opraviti BREZPLAČNI TELEFONSKI POSVET; z njim ugotoviva tudi, ali se ujemava tako, da bo najino sodelovanje sploh produktivno.«

BREZPLAČNI POSVET - prijava

Hej, hej=) NUJNO poglej v svoj mail box med prejeto pošto, da 1) izbereš svoj datum in uro posveta 2) odgovoriš na nekaj vprašanj, da bova čim bolj uspešno rešili kako blokado! Se veselim, da se slišiva! Strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev, Jerneja K.

Pin It on Pinterest