Nisem pripravljena na sistem slepe kure in zgubo časa in energije po nepotrebnem, zato, da ga na koncu NE spoznam.

 

Na jerneja@idealni365.si mi je pisala Maša:

»Občudujem vašo energijo, voljo in pripravljenost pomagati ljudem, pa tudi sebi seveda. Priznati pa moram, da me lahkotnost vašega zagotavljanja o uspešni potencialni zvezi preseneča. Gledano z mojega stališča, pri mojih letih (70) in z mojimi življenjskimi izkušnjami se mi uspešno partnerstvo ne zdi tako samo po sebi umevno. Še zlasti pa ne v naši “zlati” Sloveniji. Jaz nimam nobenega strahu, nisem pa pripravljena na sistem slepe kure in zgubo časa in energije po nepotrebnem

 

Vem, toliko vas zdaj kima z glavo in komaj čaka na odgovor, čeprav vprašanja ni bilo (zapisanega). Vsi vemo, da se glasi:

»Zakaj ‘fuflaš’ ljudi ter jim kradeš čas in denar, če pa je ustvariti idealno partnerstvo čisti mit

 

Naj odgovorim z vprašanjem:

Trgovina, pri kruhu.

Naročiš, plačaš, dobiš. Ampak – ali je res ‘finta’ v tem, da PREJMEŠ kruh? Ali ni ‘finta’ bolj v tem, da te kruh nasiti?

Če ga pozabiš pojesti – je to ‘nateg’?

 

KO SE ENERGIJO PORABI TAKO, DA SE HITREJE DOSEŽE CILJ

Matjaž iz Kaminka je tisti, ki je mojo decembrsko brezplačno delavnico »Ustvari novo, 2.019 verzijo sebe in spoznaj ljubezen svojega življenja!« našel tik pred božičem. Tole so njegove besede iz maila (z dovoljenjem objavljam):

 

»Na ONA-ON sem se prijavil novembra 2018, vendar nisem bil srečen, nisem vedel kaj dejansko želim. Vse do tvojega darilnega programa, ki sem ga na spletu  opazil 24. decembra 2018.

 

Takoj sem začel z nalogami in zaključil (dokončal) 10.1.2019.

 

Za vsako fazo, sem povprečno rabil 1-2 dni, pisal sem (skupaj) 10 ur. V tem času stroga prepoved zmenkov, dopisovanja itd., ki jo zapoveduje Jerneja, zares deluje!

 

Nato sem se odločil, da bom aktiven na ONA-ON – na NOV način, ki ga priporoča Jerneja; s  popravljenih profilom, formulo 3x3x3 in zazrt v mojo novo (=pravo!) podobo, ki sem jo ustvaril v programu.

 

  1. januarja sem spoznal dekle, ob kateri mi poje srce!

Za to, za kar sem se prej trudil nekaj mesecev, sem po Jernejini metodi potreboval SKUPAJ 10 DNI

 

Kolikor vem, sta še danes skupaj. Tako pravijo: če neka formula deluje za enega, potem je potrjena. Dokazana.

 

Delovalo je zame. Delovalo je za Majo, delovalo je za Matjaža

 

TUDI SLEPO KURO JE VČASIH TREBA DATI V KURNIKU NA TLA …

 

Noben sistem (tudi moj ne!) ne bo deloval za tiste ‘kure’, ki mislijo, da jim bo učitelj / predavatelj / vodja programa …. ne le prinesel črvičke ampak jim jih še prežvečil in dal v usta.

 

Deluje pa za VSAKEGA tistega, ki je pripravljen/-a razumeti, da kopanje po betonu ne bo prineslo črvičkov, pa če se še tako trudi!

Za tistega, ki je pripravljen spoznavati na DRUGAČEN način, ki deluje.

 

In ta drugačen način, ki mu jaz rečem metoda I.D.E.A.Lni ima nekaj zakonitosti. Ena je, da te sistem slepe kure drži na enem mestu veliiiiiiiiiiiiiiiiko dlje časa, kot če se v nekaj tednih naučiš, kako sestopiti z betona na plodna tla.

To ti povem v torek 9. marca 2019 okoli 20:30 ure v FB live-u – na TEJ strani.  

Kot rezultat ogleda tega live-a boš dobil/-a jasno idejo, kaj moraš (ja, moraš) narediti PREDEN začneš s spoznavanjem. In to je edina stvar, zaradi katere boš SPOSOBEN/-a, danes, v Sloveniji, spoznati Človeka (z veliko!), o katerem sanjaš,  in z njim/njo USTVARITI ljubeče in dolgotrajno partnerstvo.

 Jerneja =)

 

 

P.S.: ŽE POZNAŠ STAVEK, KI BO POSKRBEL, DA TE IDEALNI/-a OPAZI – TAKOJ (mogoče že to soboto)?

V NOVI

FB SKUPINI »Samski: Kako HITREJE spoznati IDEALNEGA partnerja«,

imaš od prejšnjega tedna jasna navodila (video), zaradi katerih se boš

znal na kratko ZELO JASNO IN UČINKOVITO predstaviti na FB-u (ali v drugih za to namenjenih spletnih mestih) in tako pomagali univerzumu, da te TAKOJ PREPOZNA potencialna ljubezen tvojega življenja.

 

ZAKAJ tutorial?

 

Ker bo v skupini 1x tedensko (ob sobotah) SPOZNAVANI DAN =)

Predstavljanje.

Zmenkovanje.

In ker

želim, da se nehaš predstavljati s:

“Sem pošten fant ki si samo želi ljubezni” ali pa:

“Sem finančno neodvisna in urejena, iščem pravega.”

ker ti bodo ti stavki prinesli samo slabe živce in razočarano pritoževanje, da “pravih ni”. 

Pa so.

In svojega IDEALNEGA lahko najdeš VELIIIIIIIIIIIIIIKO hitreje, kot si sploh misliš! Ampak LE – če se odločiš, da boš spoznaval/-a na 2.019 način.

VABLJEN/-a v skupino =)

 

Pin It on Pinterest