TEŽAVA:

Če spoznavam spletno (“javno”), bodo vsi mislili, da sem obupan/-a (in se bodo norčevali iz mene).

REŠITEV:

razložena v videu (kliknite na sliko desno)

NABILDAJTE SAMOZAVEST!

 

…in spoznali boste IDEALNEGA partnerja. Pika.

 

NASVET:, ki je vreden zlata: 

pustite pri miru vse, ki vam ne odgovarjajo, ki so nesramni do vas itd.

Ne dotikajte se jih.

Blokirajte jih po potrebi – to ni le vaša pravica, ampak vaša odgovornost.

Odgovornost do SEBE in do vašega ZADOVOJSTVA pri spletnem spoznavanju pa je tudi spodaj zapisano zlato pravilo, ki je še z biserčki posuto:

NE JEMLJITE STVARI OSEBNO.

Ker če jih boste, tudi če samo 5 %, bodo zrušile VAŠ svet. To pa je nekaj, kar VAM ruši možnost, da spoznate človeka svojih sanj.

VI SE MORATE POČUTITI ZADOVOLJNI.

ZADOVOLJSTVO si USTVARJATE SAMI in sicer s tem, kaj mislite, kaj o kom mislite, kaj mislite o sebi in komu sploh posvečate pozornost.

SPLETNO SPOZNAVANJE je tak proces, pri katerem vas bo nagovorilo na desetine ljudi na dan ali pa ne boste imeli nobenega odgovora na na destine vaših pozdravov drugim. To človeka prizadene, ker se počutimo nevidene, ne-dovolj. Pomembno je, da se zavedate, da TO NI RESNICA. To je le sito, rezultat sajenja pa zna biti zelo boleč, če si ga, preden se spustimo v spletno spoznavanje, ne razjasnimo v detajle in se z njim pomirimo.

 

KAKO hitro spoznate zase IDEALNEGA partnerja, boste izvedeli v knjigi SKRIVNOSTI SPLETNEGA SPOZNAVANJA (več v prihodnjih dnevih na www.idealni365.si/knjiga), ki je dejansko pripravljena tako, da boste utrdili osnovo zato, da bo spletno spoznavanje RES PRIJETNA izkušnja za vas in predvsem, da bo HITRO obrodilo izkušnje, brez preštevilnih nepravih zmenkov.

Pin It on Pinterest