VPISALI SO PROGRAM IN ZODILO SE JIM JE ...

Kot rezultat mojih programov (plačljivih ali ne!) se boste naučili,  

 ***kako DANES spoznati sanjskega – a še kako resničnega! – partnerja,***

           tudi če ste prepričani, da ‘vam pač ni usojeno’, ker ‘ste poskusili že vse”.

Matjaž: “Ko enkrat ta program zaključiš, potem dejansko lahko najdeš svojo sorodno dušo!”

 

Kliknite »play« in slišali boste, kako je Matjaž v nekaj tednih našel svojo sanjsko partnerko!

 

Evgenija: “Že drugi dan po VIP dnevu so ji pisali ‘moški njenega nivoja’”

Sem poslovna, uspešna ženska, samostojna in zadovoljna sama s sabo. Sreče nimam samo v partnerskem odnosu … Od 20 leta starosti do 40 sem imela 6 zvez, 6 različnih zgodb, ki mi niso prinesle sreče …

Kljub temu ne obupam in si poskušam najti idealnega partnerja. Iz tega razloga sem se prijavila na Ona-on, ampak kmalu sem ugotovila, da so na portalu sami neumneži in ‘luzerji’. Skoraj sem se že izbrisala s portala, ko sem slučajno naletela na videoposnetek z Jernejo, kjer je govorila o tem, kako do idealnega.

Takoj sem se odločila, da se moram povezati z njo. Zelo hitro sva se zmenili za posvet preko Skaypa in potem še za VIP dan.

Skupinski VIP dan je bil planiran že čez 2 tedna, naslednji pa naj bi bil šele čez pol leta. Glede na to, da sem človek dejstva in ne predolgega razmišljanja, sem si odločila, da ne bom odlašala in se prijavim že zdaj.

Druga močna motivacija je bila ta, da se veselim vsakega dneva svojega življenja, ampak vem, da se lahko še bolj veselim skupaj z mojim idealnim. Zakaj bi čakala na njega pol leta več? Saj je to 183 dni, ki jih lahko zamudim!

Skupaj z Jernejo sva ugotovili, kje je bila moja napaka pri iskanju partnerja. Pogledali sva moj profil na ona-on in ga popolnoma spremenili.

Že naslednji dan so se začeli stvari spreminjati, dobila sem ogromno pozornosti in povpraševanja, pisali mi moški mojega nivoja … Zdaj vem, kako pomembna je pravilna predstavitev na portalu!

Pa tudi, da kmalu najdem svojega idealnega, saj ne more spregledati mojega prav specifičnega profila.

Delo z Jernejo priporočam vsaki, ki res si želi v kratkem času najti svojega idealnega, brez nepotrebnih komplikacij, brez izgube energije in časa za kavice z ‘ne-ta-pravimi moškimi’.

Če ste se zares odločile, da hočete biti srečne, si želite najti svojega idealnega, ne odlašajte, prijavite se na pogovor z Jernejo in se same prepričajte, da je to možno, samo morate nekaj spremeniti.

Maja: “Stara sem 36 let, zelo uspešna v poslu, ampak pravega kar ni bilo od nikoder. Dejansko sem že obupala, ampak – ko sem začela delati z Jernejo, sem ga našla!”

 

Kliknite »play« in slišali boste, kako je Maja po »obupavanju« enostavno našla svojega idealnega!

 

Irena: “V 14 dnevih do popolnega preobrata”

Iskanje idealnega partnerja ne gre kar tako, mimogrede. Tudi jaz sem na začetku napisala o sebi nekaj po trenutnem navdihu (opomba: opis sebe na Ona-On.com). Kar nekaj. Ampak to ni bil odraz mene. Moje osebnosti, mojih želja, mojih občutenj…

Prepričana sem bila; ah, saj me bo nekdo že našel. Pa ni tako. Šele, ko me je Jerneja opomnila, da se je treba v iskanje potencialnega idealnega poglobiti, razmisliti, kaj pravzaprav hočem, šele takrat se stvari zgodijo. Vzeti si je treba čas za profilni opis. Ko sem opravilo to »nalogo«  se je “vsulo” potencialnih.

Prepričana sem, da energijo, ki jo vložiš, nase pritegne enako energijo. In za to se je vredno potruditi.

In tako se je pri meni že zgodilo. Spoznala sem čudovitega moškega, s katerim delim najlepše trenutke.

Jerneja področje navezovanja stikov z morebitnimi idealnimi potencialnimi maksimalno obvlada, ker je ženska v pravem pomenu besede, ker živi to kar dela in s svojim znanjem, izkušnjami, daje navdih nam, ki se srečujemo z navezovanjem stikov z idealnim potencialnim, zato sem se odločila za delo pod njenim mentorstvom.

Delo z Jernejo bi priporočala vsem, ki ste pred odločitvijo, da si poiščete idealnega potencialnega. Kajti ta vas čaka. Ne odlašajte. Ali kot gre v pesmi: »Ne čakaj na maj!!!« Zakaj bi bili sami, tarnali nad svojo usodo, če pa je vse odvisno od nas samih. Poiskati in najti. V dvoje je svet lepši.

Sara, mesec dni po VIP dnevu:
“Vidim, da NI SLUČAJNO. Obstaja idealni!!”

Za delo z Jernejo sem se odločila, ko sem jo poslušala preko FB-livov in filmčkov. Potegnila me je tema in delovala mi je kot oseba, ki mi lahko pomaga, da nasvete in napotke, kako spremeniti in začeti delovati drugače, da bo *iDEALni* prišel.

Od VIP DNEVA je minil dober teden in dogodki, rezultati, ki so se med tem zgodili, so predvsem na podlagi tistega, kar sva na vip dnevu ugotovili;  treba je bilo začeti pri sebi, pri ozaveščanju svojih vzorcev in prepričanj, ki jih nosim že od otroštva.

Začela sem se zavedati, kako zelo mi ta moja dosedanja prepričanja ne koristijo in res ustvarjajo blokado do spoznavanja ljudi in vse kar naknadno še sledi. Začela sem biti bolj pozorna na svoje reakcije, svoje misli in čustva ob določenih situacijah. Bolj sem se začela zavedati sebe in svoje vrednosti.

Vip dan »Tako do *iDEALnega* je kot darilo sebi, naložba vase in zase. Včasih se bojimo ali pa nam manjka poguma pogledati v vse naše kotičke lepe duše. S tem ni nič narobe, če se le zavedamo tega in delujemo v smeri, da se udeležimo kakšnega tečaja, pogovora, kjer se počutimo dovolj varni, da se odpremo in s pomočjo odkrijemo, ozavestimo in preidemo tisto, kar je že naša dobra navada, a nam ne prinaša koristi, ne rezultatov.

Delo z Jernejo bi priporočala vsakomur, ki čuti, da v svojih vsakodnevnih odzivih, reakcijah, delovanju … nekaj ne prinaša želenih rezultatov.

Moj VIP dan je izgledal tako:

– v prvem delu sem se poglabljala vase. Ta del je namenjen prav vsem – ne glede na to, ali idealnega že imate ali ne. Gre za vsesplošno odkrivanje svojih (še) zatrtih potencialov

– drugi del najinega skupnega dela pa sva se poglobili v to, KAKO najti idealnega partnerja. Priporočam ga vsem, ki si idealnega želite in ga še niste srečale.

​Ni se vedno lahko soočiti s samim sabo in svojimi nezavednimi vzorci, a je vredno. V to verjamem in rezultati se že kažejo :)​

Dober mesec po VIP dnevu:

… Sara v pismu, dolgem 2 strani samih »VAAAAU, kake spremembe!«, Jerneji navdušeno piše:

»Jaz samo sprejemam. Veš, to je hec… da sem v toku pogovarjanja s tema dvema moškima samo sprejemala. Šele ko se je pogovor zaključil sem sama pri sebi dojela:  »Wauuu pa to je to kar sem napisala na seznaaaam!« Oba od teh dveh imata nekaj/dosti iz seznama. Ne vse. A to sploh ni vazno zdaj. Vazno je, da sem jaz začela drugače živeti, vibrirati, dojemati in sprejemati… in!!! Da vidim, da ni slučajno. Prej verjetno takšni sploh ne bi prišli v moje življenje, če bi pa jih nebi videla, bila bi živčna in – najbolj pomembno! – sploh ne bi uvidela, da imata tisto “nekaj” iz mojega seznama idealnega. Obstaja Idealni!! Sem verjela in zdaj se bolj verjamem.«

“Srečnica”: Zdaj bo moja prihodnost taka, kot sem si jo vedno želela!

Za individualno delo z Jernejo sem se odločila, ker sem na področju partnerstva, po neuspešnem zakonu, tavala v temi. Kar nekaj let sem spoznavala same napačne osebe.Enostavno sem se na neki točki odločila, da se umaknem in verjela, da ‘zdaj pa je konec’. Če bo – bo, če ne pa nič. Potem sem Jernejo slišala na radiu in se instinktivno odločila, da se prijavim na brezplačni posvet. Moj rezultat kaže, da je bila odločitev prava.

Čisto iskreno – sploh niti ne prepoznam, kaj se je zgodilo. A sem v dobrem mesecu dobila svoj ‘rezultat’ (tj. moškega, o katerem sem vedno mislila, da je ‘preveč zame’). Očitno se je premaknilo nekaj, kar ne vidim (tj. energija), kar se je potem pokazalo v praksi mojega življenja. V nekaj tednih po pogovoru sem poskusila na Ona –on. Od vseh tistih preko 300, ki se mi jih je javilo, sem se edino z njim našla. Ampak našla tako, da je prav, da sem mirna, da zdaj res verjamem, da idealni obstaja – tudi zame in očitno za vsakega.

Zdaj čutim in razumem, da moram biti predvsem jaz –jaz in da je edina prava pot, da verjameš vase. Ko verjameš, veš kaj hočeš in si pripravljen prepustiti univerzumu, da reši po svoje, dobiš rezultat. Prepričana sem, da bo zdaj končno moja prihodnost taka, kot sem si vedno želela: enostavno partnerstvo, v katerem ni treba razmišljati, ampak samo si – sprejet v celoti. Ljubljen.

Vsakemu, ki se odloča za delo z Jernejo, bi rekla, da naj ne čaka. Ker gre čas prehitro naprej in naj se na nek način čim prej potrudi, da pride do tega, kar si želi. Sama sem rabila nekaj spodbudnih besed – od prave osebe, o pravi temi, ob pravem času. Imela sem stvari že postavljene, ampak z delom z Jernejo sem … kot da sem dobila neko samozavest, ki sem jo potrebovala, da je možno (imeti idealno partnerstvo). Da ga lahko imam tudi jaz.

1,2,3 - IDEALNI kviz

Kviz, ki ti natančneje kot vedeževalka pove, KDAJ boste spoznali ***ljubezen svojega življenja***

Čestitke za prijavo, zdaj pa brž poglejte v svoj INBOX, ker vas čaka mail s kvizom! Jerneja =)

Pin It on Pinterest