Vprašanje je: si pripravljen/a na to, da se zaljubiš v osebo, ki bo uživala v tvoji norosti in te ne silila, da si »normalen/na«?

Ker to pomeni, da lahko ustvariš toliko notranjega žara, da bo enostavno zmanjkalo razlogov za pritoževanje!

To ne pomeni, da v življenju ne bo nobenega izziva več, nobenega tečnega šefa, ki bi ti ‘grozil’, nobene tašče, ki bi s prstom kazala na tvoj trebušček, češ ‘Kdaj bo in zakaj še ni?’.

To samo pomeni, priložnost za največjo in najbolj pomembno podporo v svojem življenju:

SEBE + podporo TVOJEGA **sanjskega** Partnerja (z veliko P!).

Pomembno je verjeti

zaljubi-se-v-osebo-ki-ljubi-tvojo-norostNajprej je treba narediti kljukico pri »verjamem, da tak ZAME obstaja in si MENE želi«.

Drug korak je, da dvigneš rit in začneš nekaj početi v smeri, da:

a) ti osvobodiš osebo v sebi, tisto, ki je »nora« – na TVOJ način! – in
b) začneš v skladu s svojo »norostjo« živeti. Ne glede na vse. Idealna priložnost – DARILNA serija decembrskih 5 on-line delavnic  >> PRIJAVA.

Zakaj?

Zakaj se splača? Ker pot do osvoboditve JE enostavna, NI pa lahka, to ti zagotavljam.

Ne vem, kako je s tabo, ampak jaz sem se odločila, da bo ta december moj NAJLEPŠI V ŽIVLJENJU! Začelo se je tako, da sem se to odločila in začela vsak dan zahvaljevati, da je »za mano najlepši december!«.

Primer:

2 dni nazaj mi moj Mitja reče: “Kaj pa, če bi šla midva v soboto v kino …«

 

… v kinu sva bila skupaj, v najini zgodovini NIKOLI! Obstaja dober razlog zato: zame (ZAME!) je kino …. ono … grem tja in gledam na uro in si mislim “Kaj mi je bilo tega treba!”

 

Ampak (!!!) stavek se NI končal! Nadaljeval se je z “… gledat film o Queenih, Bohemian Rhapsody?”

 

OMG, reeessssss???!!!! Obožujem biografije, obožujem Freddie-ja, obožujem QUEEN-e! Skakala sem, že dva dni gledam trailerje, itak pa je »Don’t Stop me Now« moj komad, ki mi v naši FB skupini za dvig vibracije dvigne razpoloženje za 100 %!

To je tisto: največja darila so v majhnih paketkih. In nikoli ne sodi, kaj je za koga veliko in kaj majhno darilo.

Jaz že 2 dni poplesujem po stanovanju, karte sem kupila že včeraj (čeprav sta bila v dvorani z nešteto sedeži, rezervirana do tistega trenutka samo dva) in KOMAJ ČAKAM! =)

Nauk zgodbe

Občutki, ljudje.

Od nekdaj verjamem, da so naše življenje naši občutki. Dani so nam od boga, ampak UPORABLJATI pa se jih moramo naučiti sami.

Začnejo se z ODLOČITVIJO.  Tvoja je lahko, da v 2019 pa postaneš TISTA OSEBA, ki BO – ne glede na vse! – spoznala svojega idealnega partnerja in zaživela Ljubezen svojega življenja!

Ker … nadaljevanje mojega čudovitega decembra je darilo zate IN hkrati zame (ker tako zelo uživam v predavanjih, da bi jih lahko imela vsak dan!!): cel december ti darilnimi on-line delavnicami vsak petek ob 07.30 uri na FB strani (in v posnetku na Youtube-u) pomagam, da se transformiraš.

Pomagam ti, da – ko sprejmeš odločitev, da postaneš ta »nora«, najboljša, 2019 verzija sebe. Oseba, ki bo ustvarila svoj katapult, da se z njim izstreli v svoje doslej nikoli doživeto a vedno želeno Življenje– z idealnim partnerjem poleg (tudi, če o njem danes ni duha in sluha!). Pika.

Če si za – nič še ni zamujeno, ker bodo posnetki IN delovni zvezki na voljo do 7. januarja 2019 – če se prijaviš (prijavi se tukaj).

Na super december!

Tvoja Zvezda Severnica na poti manifestacije tvojega idealnega partnerstva, Jerneja K.

P.S.: Poudarek je na: Nikoli ne sodi, kaj je za koga veliko in kaj majhno darilo. OBČUTKI so pomembni.

Pin It on Pinterest