MISIJA LJUBEZEN: »Spoznajte ljubezen svojega življenja – v 90 dneh!«

Mislite, da je nemogoče?

Bomo testirali! Skupaj z radiem Štajerski val!

Maja: “Stara sem 36 let, zelo uspešna v poslu, ampak pravega kar ni bilo od nikoder. Dejansko sem že obupala, ampak – ko sem začela delati z Jernejo, sem ga našla!”

 

Stisnite »play« in slišali boste, kako je Maja po »obupavanju« enostavno našla svojega idealnega!

 

Tudi Maji se je na trenutke zdelo, da

  • ljubezni SAMO zanjo ni
  • počutila se je kot “drugorazredna roba”, ki nikogar ne privlači in ni sposobna ustvariti družine

Pa ste slišali Majo, ki je rekla, da se je njej vse to spremenilo –  v 90 dnevih?

Ponosna sem, da vam bom pred vašimi očmi, tudi na valovih krasnega radia Štajerski Val, pokazala, kako metoda I.D.E.A.Lni deluje – korak po koraku, v 90 dnevnem programu, kise začne 26. marca.

Zato, ker si VSAK zasluži ljubečo zvezo. Vsak!

Si predstavljate, da postanete tisti, ki bo letos že šel na morje s svojim dragim ali drago, ne pa s starši kot peto kolo? 😉

KOMU JE NAMENJENA AKCIJA IN KDO SE LAHKO PRIJAVI

Akcija je namenjena vsem, ki si želite ljubezni v svojem življenju, pa enostavno ne veste, kje in kako hitro »najti« zase zares pravega partnerja, s katerim bosta živela srečno – do konca vajinih dni (ja, to je možno!).

Akciji se lahko pridruži kdorkoli, ne glede na spol, starost, spolno usmerjenost, izobrazbo …, Vse, kar morate imeti je iskrena želja po ljubečem, izpopolnjujočem odnosu ter volja in odločenost, da 90 dni delate po metodi I.D.E.A.Lni.

 

KAKO SE SAMSKIM SPREMENI ŽIVLJENJE PO PROGRAMU?

Najbolje je to opisal Matjaž:

NAGRADA V VREDNOSTI 699,00 €

Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali eno osebo, ki bo prejela brezplačni 90 dnevni skupinski program »90 dni za dvig vibracije in manifestacijo vašega novega Življenja – v dvoje!«, ki se začne 25. marca 2019, v vrednosti 699,00 € (več o njem TUKAJ)

KAKO PROGRAM DELUJE?

  • 60 dni dvigujemo vibracijo in se pripravljamo na vaše novo življenje (7 dve-urnih predavanj vsakih 14 dni, ki se jih lahko udeležite ALI v živo ALI preko spleta + vsako predavanje je posneto in posnetki so vaši za vedno)

  • 30 dni namenimo konkretno novemu načinu hitrejšega spoznavanja, ki zagotavlja spoznavanje za vas res pravih potencialnih partnerjev, ki vam »ne pijejo živcev« in jemljejo časa

  • BONUS: 1 mesec dodatne podpore za vse, ki so opravili vse naloge (bonusa ni mogoče dokupiti, namenjen je temu, da usvojite najhitrejši način manifestacije)

 Podrobnosti o programu – tukaj

 

UDELEŽENCI PROGRAMA SO POVEDALI …

Doslej so udeleženci programa povedali, da je

»Najboljši del vsega je, da sem se v teh prvih 60 dnevih končno umirila in sprostila, česar prej kljub meditacijam in tečajem nisem znala narediti več let.« Branka, LJ

»Neprecenljivi so individualni tedenski telefonski coachingi: vse, česar si sicer ne upam vprašati (ali niti ne vem, da imam to vprašanje) – na vse Jerneja odgovori. Zdi se, kot da Jerneja vsakega v dušo pozna in potem lahko svetuje tako, da deluje. Tega nisem doživela še nikjer. To je to!« Emanuela, Ribnica

»Nihče me ne bi mogel prepričati, da lahko JAZ hitro spoznam partnerja, kaj šele idealnega! Lepota tega programa je, da me Jerneja nikoli ni prepričevala, ampak meni, na mojem primeru (kot vsem ostalim v skupini na njihovih primerih) pokazala, kako je to mogoče. Ve kaj dela, priporočam vsakemu!« Mišela, Novo mesto

Če ne želite sodelovati v akciji Štajerskega vala, se lahko v program vpišete na tej povezavi. Mesta so omejena na največ 15 članov, zato priporočamo hitro odločitev (program se začne 25. marca 2019, prijave sprejemamo do srede, 20. marca 2019)

EKSKLUZIVNO: NA ŠTAJERSKEM VALU BOMO METODO TESTIRALI – PRED VAŠIMI OČMI

Ker nič ne deluje, dokler ni testirano, bomo Jernejino metodo postavili pod vprašaj – pred vašimi očmi!

Je res možno v 90 dnevih spoznati zase idealnega partnerja – tudi če ste doslej imeli sama razočaranja, poskusili že vse in nič ne deluje?

Matjaž: “Ko enkrat ta program zaključiš, potem dejansko lahko najdeš svojo sorodno dušo!”

 

Kliknite »play« in slišali boste, kako je Matjaž v nekaj tednih našel svojo sanjsko partnerko!

 

KAKO TER KDAJ BOMO IZBIRALI IN IZBRALI?

Do gregorjevega, ko se ptički ženijo (12. marca 2019), boste imeli čas, da oddate svojo prijavo.

Ob prijavi odgovorite na nekaj spoznavnih vprašanj, Jerneja pa bo med vsemi najprej izbrala 3 finaliste, s katerimi bo opravila še telefonski pogovor in se nato odločila za enega od finalistov.

Priporočamo, da čim bolj iskreno in slikovito odgovorite na vprašanja, saj bo Jerneja le tako lahko izbrala tistega izmed vas, ki bi mu program prinesel najhitrejše rezultate.

Izbranca bomo razglasili na gregorjevo, v torek, 12. marca, v jutranjem programu Štajerskega vala.

 

A TO ŠE NI VSE … JERNEJA NAGRAJUJE POGUM!

NAGRAJENI BOSTE VSI, KI SE BOSTE PRIJAVILI

Jerneja se zelo dobro zaveda, kako zelo težko je priznati, da na področju spoznavanja, ljubezni, dejansko potrebujete pomoč (marsikdo se zaradi tega še vedno počuti sramotno, čeprav je ravno to najbolj pogumno dejanje, ki vam lahko reši življenje!)

Zato bo čisto vsakega, ki se bo prijavil k akciji »V 90 dnevih spoznajte ljubezen svojega življenja«, nagradila s »spodbujevalno« nagrado.

Vsak bo dobil dostop do on-line programa v 5 delih »V 5 korakih do življenja, o katerem sanjate« (vrednost 159,00 €, a program sploh ni v prodaji, tako da bo to ekskluzivno darilo za poslušalce Štajerskega vala).

Ko boste program dokončali, boste ustvarili jasno sliko, čisto natančen načrt (korak po koraku), s katerim boste v naslednjem letu (če mu boste sledili) doživeli »čudeže«, ki si jih tako zelo želite, ne glede na to, kdo vse vam pravi, da to »ni mogoče«.

POMEMBNO: Kdorkoli se prijavi in prejme dostop do »spodbujevalne« nagrade, mora soglašati s tem, da če je izbran za glavno nagrado, od nje ne more odstopiti.

Pin It on Pinterest