Strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev, Jerneja Krapše, pomagam vsem samskim, ki »imate vse«, samo še ljubečo, resno partnersko zvezo si želite, da jo v nekaj mesecih tudi ustvarite! In sicer brez napornih zmenkov z »nepravimi« kandidati/-kami.

Ker verjamem, da je danes najboljši čas v zgodovini človeštva, ko lahko vsak (v Sloveniji!) veliko hitreje, kot si sploh predstavlja, ustvari ZASE IDEALNO partnerstvo  (tudi če je ‘poskusil/-a že vse’ in ‘zanj/-o nič ne deluje’).

 

 

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE, ČE IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC IN MI PIŠETE?

KDAJ OD MENE NE BOSTE DOBILI PISNEGA ODGOVORA?

Na vaša konkretna vprašanja (v povezavi s spoznavanjem, zvezami, ljubeznijo itd.) odgovarjam BREZPLAČNO vsak torek ob 20.15 uri na FB strani V ŽIVO (posnetek na Youtube strani). Ne odgovarjam pisno po mailu. Ker vas je preveč in za to nimam časa. Če pa vas razporedim v FB live, mi je veliko lažje: vsi boste dobili odgovore (POPOLNOMA ANONIMNO!) + vsi ostali, ki imajo podoben izziv, bodo dobili svojega, brez da so sploh vprašali =) Kul?

P.S.: Kljub temu pa boste dobili povratni mail, da sem vašo pošto prejela =) No worry, nič se ne bo izgubilo. Če pa že, pa mi vedno lahko pišete še enkrat in “zagnjavite”

KDAJ IN KDO BO OD MENE DOBIL PISNI ODGOVOR V ROKU 24 UR?

 Pisno po mailu odgovarjam, če imate

  1. vprašanje glede vpisa v kakšen moj program (plačljivi ali brezplačen),
  2. me želite za predavateljico na vašem dogodku (motivacija, osebna rast, kako izboljšati učinkovitost svojega življenja, kako pomembni so odnosi za višjo kvaliteto življenja, tehnike za izboljšanje počutja, kako počutje vpliva na uspešnost ipd.)
  3. me v svojem mediju želite za intervju ali izjavo (teme: osebna rast, srečnejše življenje, kako iz depresije, osamljenost, sodobno spoznavanje – pasti in plusi itd.)
  4. imate predlog o sodelovanju (moj odgovor na zakaj počnem, kar počnem se mora skladati z vašim. To je prvi pogoj. MOJ ODGOVOR: Ker vem, da si ljudje samo želimo biti bolj zadovoljni. In ker vem, kako doseči, da ga uživamo in užijemo – brez velikanskih stroškov in investicij. Ker lahko in ker bomo le tako Človek – z veliko! – ki izboljšuje svet.)

Vi samo izpolnite obrazec ali mi pišite na jerneja@idealni365.si

Ime in priimek: (obvezno)

E-pošta: (obvezno)

Telefon: (obvezno)

Vaše sporočilo:


Strinjam se s Politiko varovanja zasebnosti (GDPR).

Pin It on Pinterest