“Kako sem srečna, ker zdaj vidim, da sem dejansko na pravi poti. Da nisem preveč izbirčna ali preveč čudna, ostajam zvesta sebi in (tudi zato) še vedno samska. Olajšanje .. Hvala!”, je po predavanju “Usposobite svoj nos za čisto ljubezen” 23. februarja rekla ena od udeleženk.

In koliko šele meni pomeni, da vidim, kako vam pade kamen od srca – zaradi tega vprašnja.

Zaradi dveh dejstev:

PRVIČ: če se sprašujete, če je kaj narobe z vami, ste takoj veliiiiiiko manj privlačni za “idealnega partnerja”. Odbijate ga. Veliko manj možnosti imate, da ga hitro spoznate. To je zaradi moči namena (o tem podrobno učim v četrtem predavanju unikatnega skupinsko individualnega programa)

DRUGIČ: če se sprašujete, če je kaj narobe z vami, potem je nekaj res narobe z vami. Ampak ne na način, na katerega ste najbrž pomislili.

Ker dejstvo je, da

  • Z vami NI NIČ narobe, ker ne spoznate prave/-ga.
  • Z vami ni NIČ NAROBE, ker ste izbirčni.
  • Z vami ni NIČ NAROBE, ker ste stari XY let, imajo vsi okoli vas “srečno” partnerstvo, “samo vi ne”.

Z vami je nekaj “narobe” le, če temu verjamete.

Si predstavljate, kako bi se počiutili, če bi od zdaj naprej hodili le še na NEVERJETNO ČUDOVITE ZMENKE?

Moja želja za vas je, da od zdaj naprej hodite le še na take zmenke, na katerih se imate  NEVERJETNO ČUDOVITO. Ne samo lepo. Neverjetno čudovito (glede na vaše pretekle izkušnje – ne glede na to, kakšne so bile).

Vem, da se vam to sliši neverjetno.

Zato pa še toliko bolj vabljeni na predavanje (CE, 09. marec) “Usposobite nos za čisto ljubezen”, kjer vam v treh korakih povem, KAJ morate narediti, da se vam bo to zgodilo.

Po treh urah imate v rokah čisto natančen načrt. In jasno prvo akcijo za takoj, ko stopite skozi vrata po koncu predavanja, ki vam bo omogočila, da boste odslej hodili le še na ABSOLUTNO ČUDOVITE ZMENKE.

Vstopnica stane manj kot eni novi čevlji (29,99 €). Koliko pa je vredno to, da se vam v življenju končno “posreči” in spoznate zase RES idealnega? 😉

Se vidimo v CE, 9. marca 2019 ob  09.00?

PRIJAVITE SE TUKAJ 

Pin It on Pinterest