Prebiranje blog posta, gledanje videov ljudi, ki me dvignejo (za vsakega velja, da so to tisti, ki so par korakov pred njim s tistim ciljem, ki ga imate vi, pa se vam kar izmika in izmika …).

Prebiranje blog posta je takrat neprecenljivo, a kljub temu zastonj. Vse, kar potrebuješ, je to, da dvigneš rit (še tega ni treba, a saj veste, kaj mislim ;- )) in ga prebereš.

Ni en sam primer, ko me je ena beseda, ena misel, en pogled … ob pravem trenutku spravi iz stanja, ko bi si najraje rezala žile (v prenesenem pomenu govorim!) do »Wuhuuuu, ja, gremo!«.

Neprecenljivo.

Ena beseda, ena misel, en ton glasu, en pogled …

Zato sem se odločila za blog post. Ker vem, kakšno moč ima vse opisano.

Ne skrivam, da si vsakega od vas (verjetno) želim v kakem od svojih programov.

Ne skrivam, da je to zato, ker od tega živim.

Enako močno (in dostikrat še veliko močneje) pa si vas želim zato, ker ko vas malo spoznam, preko mailov, preko komentarjev itd., točno vem, kaj bi morali spremeniti, da bi ljubezen svojega življenja spoznali veliko hitreje, kot si sploh lahko mislite. Čisto vsak od vas.

A nič VAM ne pomaga, če to vem jaz. Pomaga pa VAM, če to veste vi in veste, kako te informacije uporabiti, da boste zaživeli Ljubezen – z velikim L! Zato počnem, kar počnem. =)

Blog bo verjetno vsak teden nov. Enkrat s povezavo na video, enkrat bo več pisanega …

Če želite biti opozorjeni, kdaj je kaj novega, se lahko prijavite na moje brezplačne nasvete. Izpolnite spodnji okvirček in kliknite na PRIJAVA.

 

Na Sanjsko življenje – z idealnim partnerjem v njem!

Pin It on Pinterest