Leta in leta me je bilo sram tega, da »iščem« moškega. Iščem partnerja, ljubezen, zvezo … Kakorkoli že želimo temu reči.

Pa se imam za zelo samozavestno in tudi drugi o meni mislijo tako. Ampak – dama NE išče. To NI ženstveno. Pika.

Osebno sem se počutila kot obupana zmešana 30-letnica, o kateri drugi mislijo, da grabi vse, kar leze in kar gre, kot da »če ga ne bom imela, je šlo vse v maloro!«.

V resnici pa vsi vemo, da si ženske želimo le počutiti sproščene ob svojem moškem in z njim doživeti vse, o čemer sanjamo in tako ali tako že živimo. Samo … lepše bi bilo z njim.

 

NEPOTREBNI SRAM, KI SPRAVLJA V OSAMLJENOST IN TRPLJENJE

Veliko dam je sram (pa še rima se!) tega, da si »iščete« partnerja. Ker se to za damo ne spodobi. Če ste na ona-on.com potem lahko hitro (in čisto po nepotrebnem!) dobite občutek sramu, ker dama »ne išče«. Pika.

Resnica je: dame (oz. ženske) čakamo, da nas najde pravi. To je v skladu z našo ženstvenostjo. To je v skladu s tem, v kaj verjamemo: da so moški tisti, ki naj bi naredili prvi korak.  Želimo si, da ga naredijo in iz izkušenj zadnje delavnice za moške vam lahko povem, da si moški tega tako zelo želijo, a včasih ne vidijo znakov, da lahko. 

 

ČAKATI IN NE UKRENITI NIČ JE KOT PRISTAVITI VODO ZA KAVO IN NE PRIŽGATI PLINA

Dejstvo: Ženska je tista, ki prva da znak moškemu, da »sme pristopiti«. Temu se reče FLIRT. To ni flirtanje, ki se konča v čistilkini sobici, potem pa se nikoli več ne vidita. To je flirtanje, v katerem ženska moškemu

  • s pogledom,
  • z načinom obračanja svojega telesa,
  • z mimiko obraza

pove, ali je odprta za spoznavanje ali ne.

Ali si želi, da jo ogovori ali ne.

Ali bo sprejela njegovo pijačo ali ne.

 

FLIRT NA ONA-ON, KI DAMI PRITEGNE IDEALNEGA – TAKOJ!

Na spletu pa se ne vidita se, ne čutita trenutne energije, ki jo ljudje oddajamo skozi telo. Imate pa nekaj drugega, veliko več vrednega: platformo. Imate svoj prostor, na katerem se predstavite.

2 pomembna koraka morate poznati: FOTOGRAFIJA in BESEDA.

Z opisom boste svojega potencialnega idealnega uročili. Če se boste opisali PRAVILNO (tako, kot pri spletnem spoznavanju deluje (in to je čisto poseben način pisanja!), mu boste postali prva in zadnja misel in naredil bo vse, kar je treba, da pride do stika z vami!

 

Fotografija pa je vaš flirt, ki je BOLJ pomemben kot zapis.

Tako je napisala E., ena od članic FB skupine, ki je namenjena spodbudi samskih, da hitreje (po spletu) spoznate idealnega partnerja:

 

 

Zato – da, dama čaka, da pristopi pravi. Če je zares pripravljena na to, se lahko preobrat zgodi v nekaj urah!

Zakaj je to delovalo za E. in zakaj bo tudi za vas, vam podrobneje razložim v FB LIVE oglašanju ta torek, 28. maja 2019 okoli 20.30 na www.facebook.com/idealni365 

Pin It on Pinterest